Dennis Schouten doet aangifte van bedreiging, smaad en laster
maandag 6 maart 2023

Dennis Schouten doet aangifte van bedreiging, smaad en laster

Presentator Dennis Schouten gaat aangifte doen van bedreiging en smaad en laster. Zaterdag deed hij al aangifte van zware mishandeling nadat hij in zijn gezicht was gestoken in een discotheek.

“De stand van zaken nu. Er is vooralsnog niemand gearresteerd. Ook ga ik aangifte doen van bedreiging en laster en smaad”, schrijft Schouten in zijn Instagram Stories. “Dank voor alle lieve berichten, ik ben erg boos en verdrietig. Ik wil graag rust en zal woensdag mijn verhaal doen bij RoddelPraat.”

De 27-jarige Schouten liet zaterdag weten dat hij in zijn gezicht was gestoken met een mes in Aspen Valley in Enschede. Volgens hem gebeurde dat zonder aanleiding. “Terwijl ik met een vriend van mij zat te praten aan de bar in afwachting van onze borrel. Ineens zat ik onder het bloed”, schreef de programmamaker. “Dit is de boete die je kennelijk moet betalen anno 2023 als je een mening hebt.”

De politie bevestigde het incident en doet onderzoek naar de mishandeling. Mensen die iets hebben gezien worden opgeroepen zich te melden.

Bron: Nu.nl/BM
Foto: Dennis Schouten/Instagram

Bericht delen