dinsdag 16 januari 2018

Dennis en Valerio gaan bevallen

Kunnen mannen de intense pijn van een bevalling aan? Dat is de merkwaardige vraag die Dennis Storm en Valerio Zeno graag willen beantwoorden in het nieuwe seizoen van het BNN-programma Proefkonijnen.

Onder toezicht van een verloskundige en een fysiotherapeut krijgen de presentatoren via elektroden twee uur lang buikkrampen toegediend die net zo heftig zijn als de pijn van weeën. Houden ze het vol tot de pasgeboren baby op hun buik wordt gelegd? De eerste weeën van de presentatoren zijn al zien op proefkonijnen.bnn.nl. De nieuwe serie Proefkonijnen is vanaf 14 januari iedere maandag om 21.30 uur te zien bij BNN op Nederland 3.

In het eerste seizoen van Proefkonijnen wilden Dennis en Valerio weten hoe mensenvlees smaakt. Ze lieten daarom chirugisch een stukje uit elkaars bil en zij verwijderen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen ervaren ze wat vrouwen tijdens een bevalling moeten doorstaan. Storm: “Ondanks de verschrikkelijke pijn was dit toch ook één van de leukste draaidagen die ik tijdens dit seizoen heb meegemaakt. Laten we het erop houden dat Valerio zien bevallen vrij memorabel was”. Zeno: “Natuurlijk wist ik al lang dat vrouwen veel sterker zijn dan mannen, maar ik zou me nu bijna schuldig voelen wanneer ik tegenover m’n vriendin over mijn kinderwens zou beginnen.”

Bron: BNN

Bericht delen