Défano Holwijn presenteert nieuw EO-gospelprogramma
dinsdag 3 mei 2022

Défano Holwijn presenteert nieuw EO-gospelprogramma

In het nieuwe EO-programma All of the lights neemt artiest en presentator Défano Holwijn kijkers mee op een muzikaal gospelavontuur. Het programma is te zien vanaf woensdag 18 mei om 23.00 uur op NPO 3.

Bekende hiphop-artiesten Frenna, Broederliefde, Glenn Faria en Yung Nnelg duiken in de wereld van gospel. Onder begeleiding van een liveband met Elisha Music en het ZO! Gospel Choir brengen zij hun grootste hits in een nieuw gospeljasje. In vier wervelende afleveringen gaat Défano op zoek naar een gemene deler tussen twee op het oog verschillende genres: hiphop en gospel.

Défano Holwijn: “Ik vind het bijzonder dat ik veel artiesten, die ik persoonlijk goed ken, door All of the lights op een nieuwe manier leer kennen. Het programma laat voor mij zien dat gospel je op kan tillen. Je ervaart hoop en rust, ongeacht je persoonlijke muziekvoorkeur.”

All of the lights is een coproductie met Maak (new era marketing agency) en een samenwerking met jongerenzender NPO FunX. Het programma wordt uitgezonden binnen de NPO-programmering die in mei extra in het teken staat van racisme, discriminatie en diversiteit onder de noemer ‘de ander zien, jezelf zijn’.

Bron: EO/BM

Bericht delen