De zijn de kandidaten van De Slimste Mens: All Stars
zondag 10 september 2023

De zijn de kandidaten van De Slimste Mens: All Stars

Vrijdagavond was de grote ontknoping van het zomerseizoen van De Slimste Mens. Journalist Tom Kleijn is de winnaar geworden van het 22e seizoen. Voor kijkers die geen genoeg kunnen krijgen van de populaire kennisquiz, komt KRO-NCRV opnieuw met een speciale reeks op NPO Start.

In De Slimste Mens: All Stars nemen kandidaten uit eerdere seizoenen het tegen elkaar op. We zien oud-deelnemers terug die uit zijn op revanche en nog één poging willen wagen om de felbegeerde titel te winnen. Vanaf aanstaande maandag verschijnt er iedere dag een nieuwe aflevering op NPO Start. De vijfdelige serie is voor iedereen gratis beschikbaar.

In het eerste seizoen van De Slimste Mens: All Stars werd de winst behaald door journalist Marieke van de Zilver. Wie treedt er deze zomer in haar voetsporen? Muzikant Thijs Boontjes, wiskundige Ionica Smeets, cabaretières Sanne Wallis de Vries en Kiki Schippers, radio-dj’s Bram Krikke en Igmar Felicia, journalist Wouter de Winther, actrices Jaike Belfor, Bettina Holwerda en Randy Fokke, presentatoren Tex de Wit, Andrea van Pol en Roel Maalderink, barman Victor Abeln van First Dates, voetballer Bart Vriends en kijkcijfer-expert Tina Nijkamp maken hun opwachting in de speciale reeks.

Elke aflevering strijden niet drie maar vier kandidaten tegen elkaar. De winnaar van de dag krijgt een plekje in de finale. Op vrijdag 15 september komt de finale-uitzending online. De Slimste Mens: All Stars wordt geproduceerd door Skyhigh TV in samenwerking met KRO-NCRV. Het programma is vanaf maandag 11 september te zien op NPO Start.

Bron: KRO-NCRV/BM

Bericht delen