De TV Kantine viert 10-jarig jubileum bij RTL 4
donderdag 21 februari 2019

De TV Kantine viert 10-jarig jubileum bij RTL 4

Het persiflage-programma De TV Kantine waarvoor Carlo Boszhard en Irene Moors weer met elkaar herenigd zijn, begint aan haar tiende seizoen. Het duo duikt ook dit jaar in de verkleedkist om bekend Nederland op de hak te nemen.

Het jubileumseizoen, dat vanaf zaterdag 30 maart te zien is bij RTL 4, wordt spectaculair geopend met een terugblik op 10 jaar De TV Kantine. Bekende Nederlanders die het afgelopen decennium veelvuldig gepersifleerd zijn door het tweetal, geven acte de présence.

Naast terugblikken is het vooral tijd voor een reeks nieuwe persiflages. Zo kruipt Chantal Janzen in de huid van Mariska Bauer en vormt zij samen met Carlo Boszhard het tv-duo uit Fijnaart: Frans & Mariska Bauer in China. Elise Schaap wordt omgetoverd tot internetfenomeen Famke Louise en Paul de Leeuw kruipt in de huid van Heel Holland Bakt-jurylid Robert van Beckhoven. Ook Ilse Warringa ondergaat een transformatie, zij bezoekt De TV Kantine als Sanne Wallis de Vries in een persiflage van NPO programma Sterke Verhalen.

Carlo en Irene vertolken zelf de rol van onder andere Twan Huys, Nikkie de Jager, de Van Rossums, Angela de Jong, Femke Halsema, Albert Verlinde, Janny van der Heijden, André van Duin en Louisa & Rowan. Natuurlijk weten ook tal van gastspelers de deuren van de De TV Kantine te vinden. Zo bezoeken Kaj Gorgels, Nienke Plas, Robert ten Brink, Buddy Vedder, Esmee van Kampen, Maarten Heijmans, Ron Boszhard en Marit van Bohemen allemaal de gezellige hotspot van Hilversum voor de laatste roddels en goede gesprekken.

De TV Kantine wordt geproduceerd door Herrie In Het Bos Producties. Uitzending: vanaf zaterdag 30 maart om 22.00 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen