De Slimste Mens terug vanaf 31 juli
maandag 5 juni 2023

De Slimste Mens terug vanaf 31 juli

Philip Freriks en Maarten van Rossem gaan de quiz De Slimste Mens voor het 24e seizoen maken. Dat is te zien vanaf 31 juli.

In deze quiz van KRO-NCRV nemen dagelijks drie bekende gezichten het tegen elkaar op in rondes als 3-6-9, Open Deur, Puzzel, Galerij en het Collectieve Geheugen. De winnaar van de aflevering gaat automatisch door naar de volgende aflevering, terwijl de twee met de minste score nogmaals tegen elkaar strijden.

Al sinds de allereerste aflevering in 2012 bij de NCRV op NPO 2 is het programma een kijkcijferhit. Het afgelopen seizoen van De Slimste Mens op NPO 1 was het best bekeken seizoen ooit. Er waren gemiddeld meer dan twee miljoen kijkers, waarvan 285.000 mensen uitgesteld. De Slimste Mens wordt geproduceerd door Skyhigh TV in samenwerking met KRO-NCRV.

Philip Freriks is inmiddels 78 jaar en was in het verleden presentator van het NOS Journaal. Maarten van Rossem is een Nederlandse historicus, presentator, schrijver en emeritus hoogleraar en hij is nu 79 jaar.

De Slimste Mens is van maandag 31 juli tot en met vrijdag 8 september elke werkdag rond 20.25 uur te zien bij KRO-NCRV op NPO 1.

Bron: BM
Foto: Stijn Ghijsen/KRO-NCRV

Bericht delen