De Nationale Reistest op 29 april bij BNNVARA
dinsdag 23 april 2019

De Nationale Reistest op 29 april bij BNNVARA

Welke bijzondere souvenirs nemen Nederlanders het meest mee naar huis? Hoe reis je het meest duurzaam? En waarom zijn toeristenselfies gevaarlijker dan we denken? Geraldine Kemper en Maurice Lede ontdekken hoe je op eenvoudige wijze de tofste reis kunt maken en wat de meest bijzondere plekken op de wereld zijn in De Nationale Reistest 2019.

Samen testen ze presentator Kay Nambiar, boswachter Arjan Postma, documentairemaker Sinan Can, stijlicoon Ruba Zai, presentatrice Evelien de Bruijn, atlete Marlou van Rhijn en DJ Nicky Romero op gebied van hun algemene reiskennis, de mooiste bestemmingen, duurzaam reizen, visa, feiten en communicatiemiddelen op reis. In de studio wordt getest hoe lang je aan een paraglide kunt hangen en waarom een reisverzekering toch vaak wel verstandig is om af te sluiten. Wie is er aan het eind van de avond de reisexpert en wie kan zijn tentje beter opzetten in de achtertuin? De Nationale Reistest is op maandag 29 april om 20.25 uur te zien bij BNNVARA op NPO 3.

Geraldine Kemper: “De Nationale Reistest 2019 presenteren voelt voor mij als thuiskomen, want reizen vind ik het leukste dat er is. Ik mag het voor het eerst samen met Maurice doen, daar heb ik enorm veel zin in”. Maurice Lede: “Mijn 3 op Reis-avontuur begon ooit door deelname aan de Nationale Reistest en ik kan niet wachten om nu zelf, samen met collega-avonturier Geraldine, reislustig Nederland te testen.”

Kijkers kunnen live meespelen via de NPO3-app. Samen met het panel bekende Nederlanders en het publiek in de studio ontdekken zij in 25 vragen alles do’s en don’ts van het rondreizen en ontdekken ze de meest fascinerende werelden. Geraldine en Maurice laten zien welke souvenirs je beter niet mee naar huis kunt nemen en testen verschillende toiletculturen, waarvan er behoorlijk wat blijken te zijn.

Bron: BNNVARA/BM

Bericht delen