De Mönnink nieuwe CEO Talpa Network
vrijdag 26 oktober 2018

De Mönnink nieuwe CEO Talpa Network

Peter de Mönnink wordt de nieuwe CEO van Talpa Network. Hij volgt Pim Schmitz op, die met eigenaar John de Mol in de nieuw opgerichte Raad van Commissarissen van het bedrijf zitting zal nemen.

De wisseling komt voort uit een wijziging in de organisatiestructuur van het management van Talpa Network, waarbij behalve een Raad van Commissarissen ook een Raad van Bestuur is opgericht. In de Raad van Bestuur zit naast Peter de Mönnink ook Barry Masclee, in de functie van COO.
De huidige CFO Shashi Baboeram Panday heeft ervoor gekozen om zijn aandacht volledig te richten op Talpa Media. Het vervullen van de CFO-posities in beide bedrijven bleek praktisch niet langer mogelijk. Hij blijft wel verantwoordelijk tot er een plaatsvervanger is gevonden. De wijzigingen gaan per direct in.
Talpa Network werd in november 2017 gelanceerd en is in minder dan een jaar tijd fors gegroeid. Met events, radio, tv, digital, social en e-commerce heeft Talpa Network alles in huis om de strijd aan te gaan met concurrenten die al lang niet meer alleen Nederlands zijn. ‘Tegenover de Amerikaanse en Chinese spelers in het medialandschap zet Talpa Network een innovatief, energiek en ondernemend bedrijf dat zich onderscheidt met lokale content, voor iedereen in Nederland’, aldus het persbericht.

Bron: Talpa Network

Bericht delen