De Luizenmoeder verkocht aan Duitsland, Hongarije en België
donderdag 14 juni 2018

De Luizenmoeder verkocht aan Duitsland, Hongarije en België

De Luizenmoeder is ook buiten Nederland niet onopgemerkt gebleven. De AVROTROS-serie krijgt een remake in Duitsland, Hongarije en België. Dat maakt hoofd drama Mylene Verdurmen in BM bekend.

Verdurmen: “Het bizarre is dat De Luizenmoeder in het buitenland overeind blijft, ook de humor. Over de grens zagen ze de historische kijkcijfers, sommige partijen wilden een vertaalde aflevering. Duitsland, Hongarije en België hebben het nu gekocht en gaan een remake maken. Het programma is binnen een paar maanden aan drie landen verkocht, normaal is dat een proces van jaren.”

Eerder deze week liet hoofdrolspeler en scenarioschrijver Diederik Ebbinge via Twitter weten dat de opnamen voor het tweede seizoen zijn gestart. Het programma is waarschijnlijk in oktober weer op de Nederlandse buis.

Screen Shot 2018 06 14 at 13.56.47

Het volledige interview met Mylene Verdurmen en mediadirecteur Bart Barnas over alle nieuwe dramaplannen van AVROTROS is te lezen in BM 375, die vrijdag verschijnt en inmiddels ook voor abonnees en via Blendle via de BM+ link.

Bron: BM

Bericht delen