dinsdag 16 januari 2018

De Lama's deze zomer in de herhaling

De Lama’s zijn de hele zomer dagelijks te zien bij BNN. Iedere werkdag op het tijdstip van De Wereld Draait Door wordt een aflevering herhaald van BNN’s succesvolle improvisatieshow. Op veler verzoek, want De Lama’s zijn nog altijd populair.

Het YouTube-kanaal wordt nog steeds druk bezocht en op Uitzending Gemist staat de show al jaren in de Top 10 van meest opgevraagde programma’s.

In De Lama’s improviseerden vier cabaretiers er op los, waarbij presentator Patrick Lodiers – samen met een BN’er – probeerde de chaos te leiden vanachter een desk in het publiek. De belangrijkste spelers waren Tijl Beckand, Ruben Nicolai, Ruben van der Meer, Sara Kroos, Arie Koomen en Jeroen van Koningsbrugge.

Om de vaste kijkers van DWDD even te laten wennen, trapt BNN de reeks af met de Lama’s-uitzending waarin Matthijs van Nieuwkerk te gast is. De Lama’s zijn vanaf 3 juni iedere werkdag te zien op Nederland 3. In de reeks die deze zomer wordt uitgezonden, zijn afleveringen van alle negen seizoenen te zien.

Bron: BNN

Bericht delen