dinsdag 16 januari 2018

De Grote Herkansing bij SBS 6

Vroeger waren ze hevig verliefd, maar nu is de liefde en intimiteit tussen de koppels die meedoen aan De Grote Herkansing ver te zoeken. Het enige dat ze nog samen doen is veel eten en bankhangen. In elke aflevering wordt een koppel vijf maanden van elkaar gescheiden en gaan ze zonder enig contact met elkaar keihard werken om af te vallen.

Ze krijgen hulp van een team van professionals, onder wie een psycholoog, een voedingsdeskundige en een personal trainer. Ze gaan er alles aan doen om hun overgewicht de baas te worden om zo hun relatie weer op de rails te krijgen. Ze werken toe naar het emotionele moment waarop ze na vijf heftige maanden worden herenigd met hun partner en zien hoe het de ander is vergaan.

Kim-Lian van der Meij presenteert De Grote Herkansing, dat vanaf 7 oktober om 20.30 uur bij SBS 6 te zien is. Het programma wordt geproduceerd door Warner Bros. Dat is sinds 2014 de nieuwe eigenaar van Eyeworks, die in het verleden het succesvolle en enigszins vergelijkbare programma Obese maakte voor RTL 4. Dat werd aan 125 landen verkocht.

Bron: Broadcast Magazine/SBS Broadcasting

Bericht delen