De Bevers te zien in vierde seizoen Code van Coppens
maandag 15 april 2024

De Bevers te zien in vierde seizoen Code van Coppens

John de Bever en zijn man Kees Stevens zijn te zien in een nieuwe reeks van het programma Code van Coppens op SBS6. Dat maakte Talpa dinsdag bekend. De Bevers maken hun opwachting in de eerste aflevering van het programma, waarbij koppels van bekende Nederlanders uit escaperooms moeten ontsnappen.

De escaperooms zijn ontwikkeld door de Vlaamse broers Staf en Mathias Coppens en hebben uiteenlopende thema’s. Dit seizoen gaat het bijvoorbeeld om een reisbureau, een dinopark en een politieacademie.

In totaal doen zeventien duo’s van bekende Nederlanders en één bekend Vlaams duo mee. Zo zijn ook onder anderen Mart Hoogkamer en Maxim Froger en Marco Schuitmaker en René Karst in het programma te zien. Andere deelnemende duo’s zijn Lilian Marijnissen en Sander de Kramer, Steven en Jamie Kazàn en Kim Feenstra en Sylvia Geersen.

Het vierde seizoen van Code van Coppens gaat op 21 april van start om 20.30 uur op SBS6. In de eerste aflevering nemen John de Bever en Kees Stevens het op tegen sportjournalisten Milan van Dongen en Jeroen Stekelenburg. Zij moeten zien te ontsnappen uit een serie kamers met het thema wellness. Code van Coppens wordt geproduceerd door Roses are Blue.

Bron: Talpa/BM

Bericht delen