dinsdag 16 januari 2018

Cynthia Abma nieuwe presentatrice Show Vandaag

Naast Beau van Erven Dorens is Cynthia Abma de tweede presentator die bekend is gemaakt van het nieuwe programma Show Vandaag. Vanaf eind oktober presenteert het duo dit programma, dat iedere werkdag om 17.30 uur de start van de avond inluidt.

Het koppel wordt uitgebreid met nog twee presentatoren.

Abma heeft veel zin om naast het acteren nu ook weer als presentatrice aan de slag te gaan. “Ik ben heel blij om samen met Beau Show Vandaag te gaan presenteren. Na drie seizoenen GTST werd het tijd voor een nieuwe uitdaging, zoals dat heet. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad bij GTST, en ga mijn oud collega´s zeker missen. Dat neemt niet weg dat ik me erg verheug om weer te gaan presenteren en weer nieuwe dingen te doen bij SBS. Daarnaast ben ik net begonnen met een nieuwe speelfilm Tussen 10 en 12 en speel ik in de nieuwe dramaserie Hollands Hoop.”

Show Vandaag behandelt het nieuws van de dag in de ruimste zin des woords. Naast het allerlaatste entertainmentnieuws is er ruimte voor wat harder nieuws en de laatste ins en outs op het gebied van fashion, beauty, lifestyle, reizen, koken en gezondheid. Actuele gasten worden uitgenodigd en dagelijks schuiven bekende Nederlanders aan. Het programma heeft een duo-presentatie, waarvan Abma en Van Erven Dorens een deel vormen. Daarnaast komen ok de entertainmentdeskundigen van Shownieuws Laat langs; Renate Gerschtanowitz, Evert Santegoeds, Koos van Plateringen en Patty Brard geven hun visie op het laatste entertainmentnieuws.

Bron: SBS Broadcasting

Bericht delen