CvdM organiseert Masterclass Mediawet voor producenten
zaterdag 23 juni 2018

CvdM organiseert Masterclass Mediawet voor producenten

Donderdag 5 juli houdt het Commissariaat voor de Media de voorlichtingsbijeenkomst ‘Masterclass Mediawet voor televisieproducties’, speciaal voor producenten en programmamakers.

Publieke en commerciële omroepen moeten aan de regels van de Mediawet voldoen. Als producent of programmamaker is het belangrijk te weten welke regels dat zijn. Je kunt er dan bij het produceren van een programma rekening mee houden. Hierdoor verkleint de kans op overtredingen van de Mediawet door de omroepen.

Tijdens de bijeenkomst licht het CvdM de voor jou relevante onderdelen uit de Mediawet 2008 en bijbehorende regelgeving nader toe. Zo leer je onder ander over vermijdbare uitingen, sponsoring, productplaatsing en publiek-private samenwerking. Onmisbare informatie voor jou als producent of programmamaker.

Ben je producent of programmamaker? Meld je dan hier aan. Eventuele vragen kun je alvast via het aanmeldformulier doorgeven. Zo kan het een interactieve bijeenkomst worden.

De Masterclass Mediawet voor televisieproducties vindt plaats op donderdag 5 juli 2018 van 15.00 tot 17.00 uur in Hilversum.

Bron: CvdM/BM

Bericht delen