dinsdag 16 januari 2018

Cornald Maas juryvoorzitter De Andere Finale

Het alternatieve songfestival van het Leger des Heils en omroep RKK, De Andere Finale, heeft Songfestivalkenner Cornald Maas weten te strikken als juryvoorzitter. Onbekende talenten uit het werkveld van het Leger des Heils zingen de bekendste liedjes uit de historie van het Eurovisie Songfestival, begeleid door een 28-koppig orkest.

 

Het programma wordt opgenomen vanuit de Westergasfabriek te Amsterdam in het kader van het 125 jaar Leger des Heils in Nederland. Maas: “Ik vind het een mooi idee dat mensen die het in hun leven niet gemakkelijk hebben gehad, voor één keer in de schijnwerpers staan en met de liedjes van het songfestival even al hun leed kunnen vergeten.”

De presentatie is in handen van Catherine Keyl en Wilfred Kemp, die een groots spektakel beloven met ontroerende momenten en natuurlijk bekende songfestivalliedjes van onder andere Johnny Logan, ABBA en Cliff Richard. De Andere Finale wordt op 26 mei om 19.00 uuur uitgezonden op Nederland 2, vlak voor de grote Eurovisie Finale op Nederland 1.

Bron: RKK

Bericht delen