Concept Street benoemt Head of Production en Head of Development
dinsdag 13 juli 2021

Concept Street benoemt Head of Production en Head of Development

Contentproducent Concept Street heeft Tiba Prins benoemd tot Head of Production. In deze rol wordt ze verantwoordelijk voor de productionele aansturing van alle programma’s van het bedrijf. Tiba (44) werkt sinds 2019 als uitvoerend producent bij Concept Street.

Robyn van Bosstraten (27), die sinds twee jaar als creative bij Concept Street werkt, wordt Head of Development. In haar nieuwe rol is ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe ideeën voor zowel streamingplatforms als lineaire zenders, de acquisitie van internationale formats en stuurt ze de afdeling programmaontwikkeling aan.

Roy Aalderink, oprichter/producent: “Tiba en Robyn hebben zich bewezen als pijlers van het bedrijf, elk op hun eigen terrein. Het is fantastisch dat ze meegroeien met Concept Street.” Samen met Zakelijk Directeur Jan Schots en Hoofdredacteur Christien van der Aar zijn ze verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van het bedrijf.

Concept Street bestaat sinds 2018 en is een joint-venture tussen televisieproducent Roy Aalderink en de Amerikaanse studio Metro-Goldwyn-Mayer (MGM). Het bedrijf heeftal 24 verschillende televisieprogramma’s en documentaires ontwikkeld, verkocht en geproduceerd.

Bekende producties zijn Familie Gillis: Massa is Kassa (SBS6), Restaurant Misverstand (SBS6), Denkend aan Holland (MAX/NPO 1), Fred van Leer: Alles uit de Kast (TLC/Discovery+), Ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen (BNNVARA/NPO 3), Team Spoedeisende Hulp (RTL 5), Bad Skin Doctors (TLC) en Bibian Mentel: Leef (Videoland).

Bron: Concept Street/BM

Bericht delen