dinsdag 16 januari 2018

Commerciële zender ONS gelanceerd

Nederland heeft vanaf vandaag een nieuwe tv-zender, gericht op 49-plussers: ONS. De feestelijke lancering vond plaats in Tolhuistuin te Amsterdam in aanwezigheid van de ‘gezichten’ van de zender: Mari Carmen Oudendijk, Sjoerd Pleijsier, Erik de Zwart, Cor Bakker, Julius Jaspers, Aicha Marghadi en Walter Muis.

ONS is een nieuwe commerciële zender, die verder bouwt op de fundamenten van NostalgieNet. Behalve een breed aanbod aan films en series zendt ONS eigen producties uit, met bekende gezichten als presentatoren.

Zo komt er een gloednieuw middagprogramma Bij ONS aan tafel met Kristel van Eijk en chef-kok Walter Muis, komt Top 40 Hitdossier op tv met Erik de Zwart en neemt Mari Carmen Oudendijk kijkers mee naar de recente geschiedenis met het programma De Gouden Jaren. Sjoerd Pleijsier reist samen met chef-kok Jacques Rouet af naar Frankrijk, op zoek naar de authentieke Franse keuken in En route Avec Pleijsier. In de reeks Ernst op Zondag leidt Ernst Daniël Smid concerten in met anekdotes en achtergronden van de muziek, de componisten en hun passie. Op zondagochtend wordt het ochtendvullende programma Word Wakker met ONS met Mari Carmen Oudendijk, Aicha Marghadi en Julius Jaspers uitgezonden.

Binnenkort is ook een speciale ONS app beschikbaar voor Android en Apple. Met deze app kan de kijker alle favoriete programma’s terugkijken, nieuwtjes en weetjes over de programma’s te weten komen en achter de schermen-video’s bekijken.

Bron: ONS/Broadcast Magazine

Bericht delen