dinsdag 16 januari 2018

Comedy Central en Ziggo vrolijken kijker op

Aanstaande maandag, 19 januari, is het weer Blue Monday, volgens experts de meest depressieve dag van het jaar. Comedy Central en Ziggo hebben met Badaboem de handen ineen geslagen en besloten om via #BlueMonday en #Comedymaand deze dag zoveel mogelijk mensen op te vrolijken.

Er staat deze dag een team van comedians klaar. Arie Koomen, René van Meurs, Alex Ploeg, Kasper van der Laan, Gerthein Boersma, Jennifer Evenhuis en Gwen Pol vrolijken de kijker op met persoonlijke sketches.

‘Stuur op maandag 19 januari een tweet waarom jij opgevrolijkt moet worden aan #BlueMonday en/of #Comedymaand en we maken je dag weer beter met een leuke video’, zo stelt Comedy Central.

Maurice Hols, General Manager Viacom International Media Networks: “Comedy is waar wij dagelijks voor staan. Zeker op de meest depressieve dag van het jaar kun je wel wat extra humor gebruiken. Met een partner als Ziggo is het mogelijk om heel veel mensen te bereiken en laten genieten van Comedy.”

Hans Blom, Directeur Consumentenmarkt bij Ziggo: “Wij zijn blij om in samenwerking met de zenders van Comedy Central onze digitale tv-abonnees in de maand januari wat extra vrolijkheid te kunnen brengen. Naast de samenwerking op Blue Monday kunnen de kijkers van Ziggo ook de rest van de Comedy-maand blijven lachen.”

Comedy Central Family en Comedy Central Extra zijn de hele maand beschikbaar voor alle digitale kijkers van Ziggo.

Bron: Viacom/Broadcast Magazine

Bericht delen