dinsdag 16 januari 2018

Comedy Central brengt programma's van Fox

Viacom International Media Network Benelux heeft met 20th Century Fox Television Distribution een meerjarige volume-deal gesloten. Met deze overeenkomst verzekeren de zenders Comedy Central en Comedy Central Family (onderdeel van VIMN) zich de komende jaren van premières van internationale comedy’s en animatieseries.

In de overeenkomst zijn ook de catch up-rechten meegenomen.

De deal bestaat onder meer uit series als How I Met Your Mother, Malcolm in the Middle en My name is Earl. Maar ook animatieseries als Family Guy, Futurama, American Dad en Bob’s Burgers zijn onderdeel van de overeenkomst. Daarnaast zullen er afleveringen van de series Modern Family en New Girl te zien zijn bij de zenders Comedy Central en Comedy Central Family.

“We zijn verheugd over deze exclusieve overeenkomst met Fox. Al jarenlang is de Fox content succesvol op onze zenders, maar nog nooit was de deal zo uitgebreid”, aldus Brigitte van der Bijl, director acquisitions VIMN Northern Europe.

Maurice Hols, general manager VIMN Benelux, zegt: “Wij zijn blij dat we de Comedy Central-kijkers ook de komende jaren de beste comedies kunnen voorschotelen.”

Bron: Viacom/Broadcast Magazine

Bericht delen