Coaches The Talent Project Academy bekend
maandag 2 juli 2018

Coaches The Talent Project Academy bekend

Het nieuwe RTL 4-programma The Talent Project is gestart met de opnames van de Academy, waar potentiële zangtalenten in een periode van 100 dagen worden opgeleid en klaargestoomd om de stap naar het grote podium te maken.

Vanuit The Student Hotel in Amsterdam, waar de Academy zich bevindt, krijgen de kandidaten les van maar liefst veertien professionele coaches met ieder hun eigen expertise. De kandidaten hebben allemaal één doel: zichzelf maximaal uitdagen en ontwikkelen om uiteindelijk te schitteren op een podium voor een groot publiek.

De veertien coaches die de kandidaten op de Academy gaan opleiden en begeleiden, zijn professionals van eigen bodem. Het team bestaat uit: Esther Pierweijer (Hoofd Vocal Coach), Jordan Roy (Vocal Coach), Debrah Jade (Vocal Coach), Vincent Vianen (Dans Coach), Noor Groen (Assistent Dans Coach), Tommy Driessen (Styling Coach), Clayton Leslie (Coach Visagie), Glen Faria (Coach A&R), Basja Chanowski (Mental Coach), Buffi Duberman (Coach Engels), Ronny van de Ven (Sport Coach), Daisy Oppelaar (Health Coach), Rene Smit (Business Coach) en Kaj Gorgels (Social Media Coach). Met hun expertise zetten zij alles op alles om het talent van de kandidaten naar een hoger niveau te tillen. The Talent Project zoekt niet alleen naar zangtalent, maar investeert ook in talent.

De show wordt gepresenteerd door Johnny de Mol en Yolanthe Sneijder-Cabau. Juryleden Caro Emerald, Chantal Janzen en Roel van Velzen beoordelen de kandidaten op hun talent en of zij genoeg potentie hebben om zich verder te ontwikkelen tot een echte artiest.

The Talent Project is in het najaar van 2018, zes weken lang, primetime op de vrijdagavond te zien bij RTL 4. Het format is ontwikkeld en wordt geproduceerd door EndemolShine Nederland.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen