CNN Fast te zien in Nederland
donderdag 25 mei 2023

CNN Fast te zien in Nederland

Nieuwszender CNN heeft een nieuw televisiekanaal gelanceerd: CNN Fast. De zender is ook te zien in Nederland op onder andere televisies van LG.

‘Het kanaal biedt een nieuwe manier voor het publiek om een reeks snelle, internationaal gerichte CNN-inhoud te bekijken’, aldus de nieuwszender. CNN Fast is een samengesteld kanaal van korte video’s met internationale verhalen over de belangrijke nieuwsevenementen, financieel nieuws, entertainment en sport.

De zender is deze week gelanceerd in diverse Europese landen waaronder Nederland. Rakuten TV distribueert CNN Fast. De zender is tevens te zien op LG-televisies via de app LG Channels (kanaal 129). In juni wordt de zender ook beschikbaar gesteld op Samsung TV Plus.

De nieuwe service is ontworpen om een ​​jonger publiek aan te spreken dat de voorkeur geeft aan kortere inhoud en snelle beschikbaarheid van CNN content. Met verhalen, die worden geleverd in clips van drie tot zes minuten, zal het nieuws snel en beknopt worden aangeboden. Naast het bereiken van nieuwe doelgroepen, biedt CNN Fast meer mogelijkheden voor commerciële partners door de beschikbaarheid van nieuwe advertentieformats en gerichtere doelgroepenbenadering.

Bron: CNN/Mediamagazine/BM

Bericht delen