Chinese delegatie naar Dutch Media Week
donderdag 26 september 2019

Chinese delegatie naar Dutch Media Week

Op donderdag 10 oktober ontmoeten Nederlandse online videobedrijven (productie, media-oplossingen) vertegenwoordigers van de Chinese online videomarkt. Het Chinese bedrijf ErgengTV zal zichzelf presenteren, evenals een aantal Nederlandse bedrijven. Ook zullen er presentaties en kennisuitwisseling over beide markten plaatsvinden. De meeting wordt gemodereerd door George Freriks.

ErgengTV produceert video voor de zakelijke markt in China. Deze Chinese videoproducent is te gast tijdens Dutch Media Week en is geïnteresseerd in zaken doen en partnerschappen in videoproductie met Nederlandse bedrijven. Ook zal een specialist op de Chinese zakelijke markt het doen en laten uitleggen als het gaat om zaken doen met Chinese partners.

Op vrijdag 11 oktober is er tijd voor vervolgbijeenkomsten met ErgengTV voor geïnteresseerde bedrijven bij het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. De bijeenkomst past in de ambitie van Dutch Media Week om internationale samenwerking te ontwikkelen en de internationale uitwisseling van economische en culturele waarde voor de Nederlandse creatieve industrie te stimuleren.

Exclusieve zakelijke bijeenkomst China – Nederland
online videoproductie

Datum: donderdag 10 oktober 2019
Tijd: 13.00 – 15.30 uur
Locatie: Media Park Hilversum
Voor: bedrijven die actief zijn in of nieuwsgierig zijn naar online video
Full = Full (beperkt aantal plaatsen)
Registreer u voor deze meeting via info@dutchmediaweek.nl

Bron: Beeld en Geluid/BM

Bericht delen