Chantal Janzen verlengt RTL-contract
dinsdag 3 juli 2018

Chantal Janzen verlengt RTL-contract

Chantal Janzen heeft bijgetekend bij RTL Nederland. Nadat maandag bekend werd dat ook Gordon vertrekt naar Talpa, was het afwachten wat de presentatrice zou doen. In RTL Boulevard maakte ze maandagavond een einde aan alle geruchten.

De afgelopen weken werd bekend dat meerdere presentatoren hun biezen pakken en naar Talpa vertrekken. Naast Gordon stappen ook Johnny de Mol en het Voetbal Inside-trio Wilfred Genee, René van der Gijp en Johan Derkse over naar Talpa. Janzen vindt het dan ook niet vreemd dat er volop werd gespeculeerd over haar mogelijke vertrek naar de zender.

Toch blijft de blondine de komende jaren gewoon bij RTL. “Je biedt mensen een pakket, ook financieel komt daar veel bij kijken. Ik denk dat een andere partij sommige mensen dan net iets meer biedt en dan kiezen ze daarvoor”, aldus de 39-jarige Janzen.

Janzen deed nog een opvallende uitspraak: “Het kan ook zijn dat een zender niet door wil met bepaalde namen. Ik denk dat dit geluid ook wel even gehoord mag worden.”

Chantal Janzen werd in 2011 ingelijfd bij RTL. De presentatrice tekende in 2014 voor vier jaar bij. De blondine zei maandag niet voor hoeveel jaar ze ditmaal heeft bijgetekend: “Ik blijf in ieder geval voor langere tijd en we hebben echt de intentie om mooie programma’s te maken. Ik heb daar veel zin in.”

Bron: RTL Boulevard/BM

Bericht delen