Chantal Janzen presenteert Fout Maar Goud bij RTL 4
zondag 21 augustus 2022

Chantal Janzen presenteert Fout Maar Goud bij RTL 4

Guilty pleasures: we durven er niet altijd voor uit te komen, maar iedereen heeft ze! Met een bak popcorn in de hand kijken naar de Kardashians of Too Hot to Handle, té veel chocolade eten (want chocola heb je nooit genoeg), kerstmuziek luisteren in het voorjaar en losgaan op ABBA als niemand kijkt.

Chantal Janzen presenteert de nieuwe RTL-show Fout Maar Goud bij RTL 4 en kijkers kunnen gewoon ongegeneerd meedoen. Teamcaptains Marieke Elsinga en Gerard Joling leiden hun teams door meerdere spelrondes, met als missie de foute mystery guest van het andere team te ontmaskeren. Fout maar Goud is vanaf donderdag 1 september te zien bij RTL 4.

Gedurende de show worden er verschillende spelronden gespeeld waar punten mee te verdienen zijn. Het panel dat een ronde wint, krijgt daarmee niet alleen punten, maar ook een hint over de mysterie guest van het andere team. Hoe meer rondes je wint, hoe meer aanwijzingen kunnen helpen bij het ontrafelen van het mysterie. Een van de veelbelovende spelrondes speelt zich af op een unieke locatie: in de Giechel van Geer.

Foute antwoorden worden bestraft met het trekken van een tand door één van de teamleden die letterlijk ín de giechel staat. Het weghalen brengt echter wel een enorm groot risico met zich mee; de Giechel van Geer kan namelijk dichtklappen. Als dat gebeurt, dan is het klaar en zijn de punten voor het andere team. Als alle spellen zijn gespeeld, vindt aan het eind de grote finale plaats en proberen de teams de mysterie guest van het andere team eindelijk te ontmaskeren. Wie raadt het goed en pakt de winst?!

De gast-panelleden die zich onderdompelen in de wereld van de guilty pleasures zijn Mattie Valk, Ruth Jacott, Fred van Leer, Geraldine Kemper, Arno Kantelberg, Rolf Sanchez, Yuki Kempees, Patrick Martens, Monica Geuze, Ruben van der Meer, Miljuschka Witzenhausen, Rick Paul van Mulligen, Nynke de Jongh, Kees Tol, Domien Verschuuren en Vivienne van den Assem.

Fout Maar Goud is vanaf donderdag 1 september acht weken lang om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Credits:
Omroep: RTL 4
Productiebedrijf: Blue Circle
Regie: Marc Disselhoff
Uitvoerend producent: Heleen van Lindonk
Productieleiding: Roy Kieffer
Productie: Robert Arendse, Floris van Bentum
Eindredactie: Esther Jane van ‘t Hof
Redactie: Daniel van Schaick, Mark Knijff, Jessie Maasbachen Mark Reijmers
Casting: Blue Circle Casting, Marco van Os
Decorontwerp: BEEO, Ronald van den Bersselaar
Decorbouw: Stage Brothers
Camera: EMG
Montage: Eelco de Wit
Lichtontwerp: Light Image
Licht: Eventec
Speltechniek: Marketgraph, Theo de Moree
Presentatie/cast: Chantal Janzen, Gerard Joling, Marieke Elsinga
Muziek (componist/uitvoerenden): Bart Janssen, Sjors van den Eerenbeemt
Vormgeving: Martin Jan van Dalen
Lengte (in minuten): 64
Aantal afleveringen: 8
Aantal draaidagen: 4
Locatie: Mediahaven
Datum eerste uitzending: 1 september, 20.30 uur, RTL 4

Bron: RTL Nederland/Blue Circle/BM

Bericht delen