dinsdag 16 januari 2018

CEO Taco Ketelaar verlaat BlazHoffski

Taco Ketelaar vertrekt na drie jaar als CEO van BlazHoffski. Dit is woensdag aangekondigd door Dan Blazer, mede-oprichter en Creatief Directeur BlazHoffski Group en Ronald Goes, Executive Vice President en Head of Warner Bros. International Television Production, welke een meerderheidsbelang heeft in BlazHoffski Holding B.V.

Ketelaar’s verantwoordelijkheden worden overgenomen door Blazer en Erik Cornelissen (CFO BlazHoffski) en door Warner Bros. International Television Production, in London. Ketelaar: “BlazHoffski Group is een van de meest creatieve bedrijven in de TV industrie en is nu sterker dan ooit. Mijn taak zit erop en ben trots het uit handen te geven en verder over te dragen aan het zeer bekwame management team. Ik wil met name Dan Blazer, Erik van der Hoff, Erik Cornelissen, Maurice Dekkers en Geert Willems danken voor het vertrouwen dat zij in mij hebben gesteld.”

Blazer: “Taco was van grote waarde voor ons, met sterk en doordacht leiderschap ten tijde van onze verdere internationale expansie met uiteindelijk als resultaat een partnership met Warner Bros.. Wij wensen hem dan ook succes in zijn nieuwe ondernemingen.”

Bron: BlazHoffski/Broadcast Magazine

Bericht delen