Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen populairste duo talkshow Op1
zondag 9 februari 2020

Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen populairste duo talkshow Op1

Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen worden door kijkers van het praatprogramma Op1 het meest gewaardeerd, blijkt uit een peiling die onderzoeksbureau Peil.nl hield naar aanleiding van de ’talkshowoorlog’ tussen de NPO en RTL. Beide presentatoren krijgen gemiddeld een 7,3.

Eva Jinek, presentator van de concurrerende talkshow Jinek op RTL 4, wordt ook gewaardeerd met een 7,3. Het is nu ongeveer een maand geleden dat de praatprogramma’s Jinek en Op1 van start gingen. Waar Jinek is opgebouwd rond Eva Jinek, wordt Op1 iedere weekdag door een ander duo gepresenteerd.

Carrie ten Napel en Charles Groenhuijsen zijn volgens de peiling het populairst, maar hun score ligt niet veel hoger dan die van de andere presentatoren. Sophie Hilbrand scoort een 7; Eric Dijkstra en Welmoed Sijtsma een 6,8; Hugo Logtenberg en Willemijn Veenhoven een 6,7 en Sander Schimmelpenninck en Tijs van den Brink krijgen een 6,5. Zangeres Giovanca Ostiana wordt als presentator het minst gewaardeerd: zij krijgt een 5,7.

Bron: Nu.nl/BM

Bericht delen