dinsdag 16 januari 2018

Caroline Tensen van KRO-NCRV naar AVROTROS

Caroline Tensen verlaat binnenkort KRO-NCRV. De presentatrice maakt de overstap naar AVROTROS. Dat heeft zij bevestigd aan RTL Boulevard. Tensen is sinds 2000 de presentatrice van het programma Postcode Loterij: Eén Tegen Honderd.

Het programma begon ooit bij de TROS en verhuisde later naar Talpa en vervolgens naar KRO-NCRV. Tensen neemt het programma nu mee terug naar AVROTROS, dat het vanaf maart 2016 gaat uitzenden.

Voor KRO-NCRV maakte zij ook programma’s als DNA Onbekend en Zeg Eens B. Bij AVROTROS gaat zij De Stoutste Jongen van de Klas presenteren, een variant van Het Mooiste Meisje van de Klas. Tensen is blij met haar terugkeer. “Het voelt letterlijk een beetje als thuiskomen. Ik kijk terug op mooie jaren, maar ben echt ontzettend blij dat ik meerdere programma’s mag gaan presenteren voor AVROTROS.”

Mediadirecteur Remco van Leen van AVROTROS denkt daar net zo over. “Met Tensen halen we een vakvrouw binnen. Zij past binnen onze cultuur en binnen de ambities die wij hebben; een breed publiek bereiken met kwalitatief hoogstaande programma’s.”

Bron: AVROTROS/Broadcast Magazine

Bericht delen