Caroline Tensen tekent contract bij RTL
dinsdag 2 april 2019

Caroline Tensen tekent contract bij RTL

Caroline Tensen en RTL hebben dinsdagmiddag een contract ondertekend waardoor Tensen in ieder geval de komende twee jaar te zien is op de zender RTL 4.

Naast Postcode Loterij Eén tegen 100 gaat ze Wie Ben Ik? weer presenteren en zal ze af en toe te zien zijn als host van RTL Boulevard. Daarnaast ontwikkelt RTL momenteel een moderne variant van Het Spijt Me waarvan Caroline Tensen de allereerste host was in 1993.

Peter van der Vorst, de nieuwe Directeur Content en Marketing bij RTL, kijkt uit naar de hernieuwde samenwerking: “Caroline is al heel lang een van de meest geliefde presentatrices van Nederland. Ik ben er heel blij mee dat ze weer terugkeert bij RTL. Ze hóórt echt bij ons. Ze is een warme, enthousiaste persoonlijkheid, die heel dicht bij de kijker staat. Naast de vertrouwde titels die ze gaat presenteren, zullen we uiteraard ook nieuwe formats met haar ontwikkelen.”

Ook Caroline Tensen is blij met de kansen die RTL haar biedt: “Toen Postcode Loterij Eén tegen 100 naar RTL ging, ben ik met de zender in gesprek gegaan over meerdere programma’s. Ik vind het ontzettend leuk dat deze titels er nu liggen. Ik heb er zin in om met Tijl Beckand en Ruben Nicolai Wie Ben Ik? te gaan doen. Het Spijt Me zit in mijn hart dus dat we dat nieuw leven inblazen vind ik echt geweldig. En dat ik daarnaast zo nu en dan aan de desk sta bij RTL Boulevard is echt de kers op de taart. Ik ben een blij mens!”

De tv-carrière van Caroline Tensen startte in 1986, toen zij omroepster werd bij Veronica. In 1989 stapt ze over naar RTL Veronique, het latere RTL. Het grote publiek omarmde haar toen ze in 1990 Wie ben ik? ging doen met panelleden André van Duin en Ron Brandsteder. Hierna volgden grote shows als Het spijt me, Liefde op het eerste gezicht en Dat staat je goed. Sinds 2000 presenteert ze Postcode Loterij Eén tegen 100 en verhuisde ze mee met dat programma naar de NCRV en later naar AVROTROS, waarvoor ze ook diverse andere programma’s presenteerde zoals DNA Onbekend.

caroline564

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen