woensdag 17 januari 2018

Carlo en Yolanthe maken nominaties TV Beelden 2017 bekend

Op 28 maart 2017 worden de TV Beelden uitgereikt: de Nederlandse televisievakprijzen waarmee makers en bedenkers uit de industrie elkaar jaarlijks eren voor hun werk. De genomineerden worden op 27 februari bekend en Carlo Boszhard en zijn co-host Yolanthe Sneijder-Cabau hebben de eer om vooruitlopend hierop de eerste nominaties in Carlo’s TV Café bekend te maken.

Op een feestelijke en Oscarwaardige manier maken zij op zondag 26 februari bij RTL 4 om 18.10 uur de genomineerden bekend in de categorieën Beste Amusement, Beste Grote Showprogramma en Beste Presentator.

Co-host Yolanthe Sneijder-Cabau komt vertellen over haar nieuwe programma Reunited, waarin ze mensen samenbrengt die elkaar jaren niet gezien hebben. Peter van der Vorst is te gast om vooruit te blikken op het nieuwe seizoen van Married At First Sight. In dit programma worden deelnemers op basis van wetenschappelijk onderzoek gematched aan hun ‘perfecte partner’. Fockeline Ouwerkerk en Leo Alkemade spelen de hoofdrollen in de nieuwe Nederlandse speelfilm Tuintje in m’n hart en vertellen daar aankomende zondag alles over. Victoria Koblenko wordt aan de tand gevoeld over haar eigen bevalling, maar vooral ook over andere bevallingsverhalen die ze meemaakte voor het TLC-programma Bevallen met….

Carlo’s TV Café wordt geproduceerd door RTL Productions. Uitzending: 26 februari 2017 om 18.10 uur bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM
 

Bericht delen