Carlo Boszhard maakt nieuwe show voor RTL 4
vrijdag 12 maart 2021

Carlo Boszhard maakt nieuwe show voor RTL 4

Carlo Boszhard heeft al een tijdje een groot geheim. Hij heeft een gloednieuw programma bedacht. Hij schrijft daarover het volgende in zijn column bij Televizier.

Nog 2,5 maand en dan komt mijn eigen productiemaatschappij met een gloednieuw televisieprogramma. Zelf produceren doe ik al langer met De TV Kantine. Ik maak het met mede-eigenaren Herald Adolfs – mijn vriend en liefde – en Sebastiaan Franke onder de naam Herriemakers.

Een kantoor, mensen in dienst; het is niet nieuw voor ons, maar de geboorte van zo’n grote nieuwe show wél. En dus voelen we ons zwanger, misselijk van de spanning en verheugd van blijdschap. Het idee kwam van Herald en we wisten gelijk dat we dit zelf als kijker ook hadden willen zien. Gelukkig heeft RTL 4 meteen ja gezegd en zijn we na De TV Kantine gelijk verder aan de slag gegaan.

Het idee is eigenlijk heel simpel, maar natuurlijk in deze fase nog geheim. Je wilt niet dat er ineens iemand anders met hetzelfde plan op de buis komt. Alle decortekeningen, logo’s en dergelijke liggen achter slot en grendel. Je weet maar nooit. Maar als producent is er nog een dilemma. Ik zou het kunnen presenteren, in het panel plaatsnemen of geen van beide. Daar is op dit moment nog geen klap op gegeven en dus mag ik van sommige dingen in de show nog niks weten.

Stel: ik zit straks in het panel, dan moeten er dingen geheim blijven. En dus zit ik wel bij de decortekeningen en de line-up van de show, maar als het gaat om de invulling van de show moet ik van het productieteam gewoon de kamer verlaten. Weg jij! Ik loop op de gang, terwijl ik zelf producent ben. In de afgelopen dagen heeft niemand zich nog versproken en houden ze de tanden op elkaar. Ik ben trots op het team, maar ben waarschijnlijk net als u wel heel nieuwsgierig… Wordt vervolgd!

Carlo Boszhard

Bericht delen