&C Media maakt Chantal Komt Werken voor RTL 4
dinsdag 19 maart 2019

&C Media maakt Chantal Komt Werken voor RTL 4

Chantal Janzen verruilt de grote glanzende decors komende tijd regelmatig voor een andere werkvloer en staat letterlijk met haar poten in de klei, poep, of in werkman’s laarzen voor haar programma Chantal Komt Werken.

Ze wil ervaren hoe het is om een baan buiten de spotlights te hebben. Met haar aanstekelijk enthousiasme en gevoel voor humor gaat de presentatrice aan de slag – niet gehinderd door enige ervaring – in voor haar totaal onbekende werkvelden.

Chantal Janzen gaat in op de uitnodiging van de meest uiteenlopende bedrijven vanuit alle hoeken van Nederland om volwaardig mee te komen werken. Ze stroopt haar mouwen op om zich nuttig te maken op de werkvloeren van brandweer, rijdende supermarkt en pretpark en transformeert van havenmedewerker naar kermishulp, kleuterjuf en boerin. Overal is ze meer dan welkom, en krijgt ze prachtige inspirerende persoonlijke verhalen te horen. Ze ervaart het enthousiasme en de kennis waarmee deze beroepen worden uitgeoefend.

Chantal Komt Werken is vanaf donderdag 28 maart wekelijks te zien bij RTL 4. Op 28 maart start Videoland met aflevering 1 en 2. Elke week is er op Videoland vervolgens een nieuwe aflevering in 7 dagen-preview. Het programma wordt geproduceerd door &C Media.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen