dinsdag 16 januari 2018

Buddy Vedder presenteert Kids Top 20

Buddy Vedder is vanaf zaterdag 5 september te zien als nieuwe presentator van het AVROTROS-programma Kids Top 20. Hij vervangt daarmee Monique Smit die sinds 2008 het programma presenteerde. De Kids Top 20 is een hitlijst, volledig samengesteld door kinderen.

Wekelijks kunnen zij via de website of de app stemmen op hun favoriete muziek. De 20 hits met de meeste stemmen vormen de Kids Top 20.

In iedere aflevering is Vedder te gast bij een Nederlandse basisschool waar hij in een splinternieuw decor populaire artiesten ontvangt en met de kids danst op liedjes uit de hitlijst. Ook komen de meest actuele en hippe trends in het programma aan bod.

Vedder kijkt uit naar zijn nieuwe klus. “Ik vind het een grote eer om het programma waar ik vroeger naar keek nu zelf te mogen presenteren. Mijn grote liefde voor muziek wil ik graag met de kinderen delen. Het is een uitdaging om dit programma, dat al 13 jaar een hit is, naar een hoger level te kunnen tillen. Daar heb ik veel zin in.”

Vedder is als stemacteur regelmatig te horen in de meest uiteenlopende animatieseries, zoals Avatar en Lego Star Wars. Sinds juni 2015 is hij te zien als Rover Dekker in Goede Tijden, Slechte Tijden.

De Kids Top 20 is vanaf 5 september iedere zaterdag om 8.10 uur te zien bij AVROTROS op NPO Zapp.

Bron: AVROTROS/Broadcast Magazine

Bericht delen