Broadcast Media Society over AI: tussen hype en hoop
woensdag 1 maart 2023

Broadcast Media Society over AI: tussen hype en hoop

Op maandag 3 april organiseert BM (Broadcast Magazine) in Beeld & Geluid in Hilversum een Broadcast Media Society over kunstmatige intelligentie en proberen we zin en onzin van elkaar te onderscheiden, hype en hoop in kaart te brengen.

Het zal niemand zijn ontgaan: AI, oftewel Artificial Intelligence, is hot. Maar wat is of wordt het effect daarvan precies op de mediasector? Marginaal of revolutionair? Is AI een kans of een bedreiging voor de branche en hoe kijken de hoofdrolspelers daar zelf tegenaan? Kunnen bijvoorbeeld scenarioschrijvers en voice-overbedrijven wel inpakken in de nabije toekomst?

Deze en andere vragen staan centraal op 3 april. Carlo van Lienden, eigenaar FORESEE Media en kenner van de Metaverse, synthetische & nieuwe media, is presentator/spreker tijdens deze Broadcast Media Society. Hij gaat onder andere in debat met Daan Odijk, Data Science Manager bij RTL, en met andere podiumgasten en betrokken aanwezigen in de zaal. Meer namen zullen spoedig volgen.

Datum: maandag 3 april
Locatie: Beeld & Geluid Hilversum
Inloop: 15.30 uur
BMS: 16.00-17.00 uur, na afloop borrel

Wie verzekerd wil zijn van een plaats in Theaterzaal 1, kan zich vast aanmelden door een mail te sturen naar raymond@fcklap.nl

Bron: BM

Bericht delen