woensdag 17 januari 2018

Broadcast Media Community op MPJC

Op donderdag 23 juni vindt in Hilversum weer het Mediapark Jaarcongres (MPJC) plaats. Mediavakblad Broadcast Magazine is nauw betrokken bij dit innovatieve evenement en ditmaal zelfs met een heuse expertsessie. Die vinden plaats van 11.30-13.00 uur op verschillende locaties en één daarvan staat in het teken van de Broadcast Media Community.

Deze BMC (www.bmcommunity.nl) is een nieuw initiatief van Broadcast Magazine, waar vraag en aanbod binnen de mediawereld worden samengebracht in één online omgeving. Opdrachtgevers hebben via de community de beschikking over een enorme pool met potentiële kandidaten. Datzelfde geldt voor het vacatureaanbod: in plaats van keuze uit slechts een beperkt aantal vaste opdrachtgevers, kunnen kandidaten via de community worden gevonden en rechtstreeks benaderd worden door alle aangesloten opdrachtgevers. Daar hoef je als kandidaat niets voor te doen. Gebruik van de BMC is voorlopig geheel kosteloos!

Wil je op 23 juni gratis de expertsessie over de BMC bijwonen? Schrijf je dan hier in. Daar kun je je ook registreren voor het Mediapark Jaarcongres.

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen