dinsdag 16 januari 2018

Britt en Ymke tekenen jaarcontract bij RTL 5

Britt Dekker en Ymke Wieringa hebben een contract met RTL 5 getekend waarmee zij zich exclusief aan de zender verbinden. De jonge dames werden bekend door hun  uitspraken in het flirtprogramma Take Me Out. In het voorjaar van 2010 maakten zij onderdeel uit van de reality reeks Echte Meisjes in de Jungle en zorgden zij voor veel hilariteit en commotie. Afgelopen zomer volgde het internetprogramma De Zomer van Britt en Ymke waarvoor het tweetal diverse evenementen door heel Nederland bezocht. Op dit moment werkt RTL 5 aan een aantal formats die op hun lijf zijn geschreven en komend jaar te zien zullen zijn.

Paul Cormont, zenderdirecteur RTL 5: “Britt en Ymke waren voor de kijker natuurlijk al verbonden aan RTL 5 en ik ben blij dat het nu ook officieel is geworden. Britt en Ymke vallen op door hun bijzondere blik op de wereld, hun authenticiteit en onbevangenheid. Dat gaan we terugzien in de programma’s die we met hen gaan maken. Ik heb er alle vertrouwen in dat dat weer erg leuk gaat worden.”

Britt Dekker: “Ik heb vandaag mijn eerste contract ooit getekend en vind het heel cool dat dat bij een groot bedrijf als RTL is. Ik heb ontzettend veel zin om voor RTL 5 op pad te gaan en ik kan al helemaal niet wachten om dat met Ymke te doen.”

Ymke Wieringa: “Ik ben nu eindelijk geen kandidaat meer en mag zelf gaan meepraten over de programma’s waar ik in zit. Britt en ik zijn hele goede vriendinnen van elkaar dus om met haar op pad te gaan, wordt een feest.”

Bron: RTL/Broadcast Magazine

Bericht delen