Bram Boender wint House of Talent
zaterdag 29 december 2018

Bram Boender wint House of Talent

Bram Boender heeft vrijdag de talentenshow House of Talent gewonnen. Hij wist bijna 50.000 volgers achter zich te krijgen en heeft twee keer met Waylon in Ahoy Rotterdam mogen optreden.

In het programma woonden acht muzikale talenten samen in de voormalige radio- en televisiestudio van de AVRO in Hilversum om van daaruit aan hun solocarrière te werken. De 23-jarige Boender uit Dieren is blij met de winst, laat hij op Instagram blijken. “Wow, wow en nog eens wow! Na 6 maanden komt er een eind aan dit mooie en bijzondere avontuur. Ik heb dit niet alleen gedaan, maar samen met jullie. Al die liefde de afgelopen maanden.. damn!”

Er keken slechts 134.000 mensen naar de slotuitzending van House of Talent op SBS6, goed voor een magere 2,7 procent marktaandeel. Op sociale media scoorde House of Talent wel redelijk. Het programma komt in de loop van 2019 in een aangepaste vorm terug, zo heeft Talpa gemeld. Dat moet dan wel op een ander tijdstip zijn, want vanaf 7 januari 2019 gaat SBS6 de programma’s 6 Inside en Hart van Nederland op het tijdslot uitzenden.

Bron: BM

Bericht delen