dinsdag 16 januari 2018

BNN zoekt allerslechtste echtgenoot

In navolging van De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland gaat presentator Ruben Nicolai komend voorjaar op zoek naar De Allerslechtste Echtgenoot Van Nederland. Geen brokkenpiloten en snelheidsduivels dit keer, maar mannen die er volgens hun vrouw weinig van bakken in de relatie.

In het BNN-programma nemen acht mannen het tegen elkaar op om te bewijzen dat ze lang niet zo’n slechte kerel zijn als hun vrouw iedereen wil doen geloven. Vrouwen kunnen hun echtgenoot nu opgeven via echtgenoot.bnn.nl. Het programma is vanaf 3 april 2013 te zien bij BNN op 3.

De Allerslechtste Echtgenoot Van Nederland heeft altijd hoofdpijn op het moment dat hij moet presteren, controleert de sms’jes en Facebook van zijn partner, kan de verjaardag van zijn vrouw niet onthouden en vindt dat het enige recht van zijn vrouw het aanrecht is. Ruben Nicolai: “Ik ben benieuwd hoe het met de gemiddelde echtgenoot is gesteld. Veel dramatischer dan de chauffeurs kan het niet worden.”

Onder begeleiding van een rechtvaardige jury worden de mannen wekelijks getest. Ze worden blootgesteld aan verleidelijke proeven en lastige praktijksituaties om haarfijn te laten zien hoe ze als echtgenoot functioneren. Na acht weken gaat de allerslechtste echtgenoot er met de dubieuze titel vandoor. De man die de meeste vooruitgang boekt, wint een tweede huwelijksreis naar een paradijselijk oord.

Bron: BNN

Bericht delen