dinsdag 16 januari 2018

BNN TV Lab brengt Vechtersbazen

BNN komt half augustus tijdens TV Lab met het nieuwe programma Vechtersbazen. De kandidaten zijn mensen die elkaar goed kennen, maar een conflict hebben dat ze niet uitgepraat krijgen. Zij duiken de boksschool in met één van de beste Nederlandse boksers: Arnold Vanderlyde.

Hij stoomt de kandidaten klaar voor de confrontatie in de ring en brengt de rivalen ondertussen dichter bij elkaar door over en weer respect af te dwingen.

Vanderlyde: “Het gevecht gebeurt niet volgens het recht van de sterkste, maar volgens de regels van mijn sport. Een bokser is strategisch, is mentaal en fysiek sterk. Hij kruipt in de huid van z’n tegenstander, hij leert ‘m begrijpen. Hij wint juist als hij respect heeft voor die tegenstander.” Na het gevecht is er de handshake en beslist de winnaar het conflict.

In de week van 12 tot en met 16 augustus trapt Nederland 3 het tv-seizoen af met TV Lab, een week vol vernieuwende, afwijkende en creatieve programma’s. In deze week experimenteert ook BNN met een aantal nieuwe programma’s, waaronder Vechtersbazen.

Bron: BNN

Bericht delen