dinsdag 16 januari 2018

BNN start populair wetenschappelijk programma

Het nieuwe BNN-programma Proefkonijnen is een populair wetenschappelijke show waarin Dennis Storm  en Valerio Zeno ‘nuchtere antwoorden geven op bezopen vragen’. Proefkonijnen is vanaf 14 december iedere dinsdag om 21.40 uur te zien bij BNN op Nederland 3. Zeno: “Dit is echt het allerleukste dat ik ooit heb gedaan. Samen met mijn vriend Dennis filmpjes maken op locatie en een grote show presenteren in de studio. Dit is waar ik als jongetje al van droomde.”

Storm: “We hebben twee jaar gestreden om Proefkonijnen te mogen maken. Het is natuurlijk afwachten wat het publiek er van vindt, maar wij zitten met ons hoofd al in het volgende seizoen, samen met onze bunnies, het geweldige panel en die prachtige studio.”

In Proefkonijnen stellen Dennis en Valerio hun lichaam ter beschikking aan de wetenschap, doen ze spannende experimenten in de studio en leiden ze de gesprekken met een panel van wijze mannen. Achter de desk zitten filosoof en professor Bas Haring, natuurkundige en Basta!-presentator Lieven Scheire en cabaretier/beroepsbemoeial Joep van Deudekom. “Zij verduidelijken de experimenten, becommentariëren de filmpjes en doen er nog een schep bovenop waardoor het brein van de kijker volgeladen wordt met weetjes,” aldus BNN.

Bron: BNN

Bericht delen