dinsdag 16 januari 2018

BNN erkent falen Beauty And The Beat

Het programma Beauty And The Beat is vanaf aanstaande maandag te zien op de late avond. Dat heeft de NPO in overleg met BNN besloten. De serie wordt ook korter, er komen nog drie afleveringen in plaats van de geplande zes.

Het programma waarin een zoektocht te zien is naar een vrouwelijke top-dj blijkt ondanks de bijdrage van de jury en medewerking van grote namen uit de dance scene niet geworden wat het had moeten zijn. De drie volgende afleveringen zijn vanaf 18 februari iedere maandag om 23.30 uur te zien bij BNN op 3. In verband met de verschuiving is het BNN-programma Proefkonijnen wekelijks een uur eerder te zien (vanaf 20.30 uur). De NPO bepaalt zo snel mogelijk welk programma er de komende weken te zien is vanaf 21.30 uur.

BNN tv-directeur Maarten van Dijk: “BNN houdt van vernieuwen en dan ga je af en toe op je bek. Beauty And The Beat is niet goed genoeg voor een prime time-programma. Dat zien we zelf en dat hebben kijkers ons ook duidelijk laten weten. Dan moet je ook de ballen hebben om daaruit je conclusies te trekken. We maken het programma in ingekorte versie wel af om onze belofte waar te maken: een talentvolle vrouwelijke dj lanceren. En die talenten lopen er zeker tussen.”

In Beauty And The Beat gaat BNN op zoek naar een vrouwelijke top-dj. Twaalf kandidaten moeten bewijzen dat ze de skills, de looks en de drive hebben om het te gaan maken in de scene. Beauty And The Beat is in opdracht van BNN geproduceerd door Stokvis & Stokvis Content.

Bron: BNN/Broadcast Magazine

Bericht delen