dinsdag 16 januari 2018

BNN en NOS doen verslag van Serious Request

3FM-dj’s Giel Beelen, Domien Verschuuren en Paul Rabbering krijgen buren tijdens Serious Request. Sophie Hilbrand en Tim Hofman hebben hun studio tegen het Glazen Huis aan gebouwd. Zo hoeft de kijker niets te missen van de actie. Aan het eind van iedere uitzending wordt aan de dj’s in het huis de tussenstand gepresenteerd.

De hele week voor kerst doen BNN en NOS dagelijks verslag van 3FM Serious Request. Van 18 tot en met 24 december presenteert Sophie live het tv-programma Serious Request op NPO 3. Op 24 december worden Beelen, Verschuuren en Rabbering bevrijd uit het Glazen Huis en wordt op het podium van Heerlen bekend gemaakt hoeveel geld er is opgehaald. Aan het einde van de avond wordt Serious Request 2015 afgesloten met een concert. Naast de marathonuitzending op 3FM en de uitzendingen op NPO 3 zijn de gebeurtenissen in en rondom Het Glazen Huis 24 uur per dag te volgen op 101.TV.

Sophie ontvangt iedere dag BN-ers en gulle gevers die de actie een warm hart toedragen. Daarnaast praat ze met deskundigen over de actie van dit jaar en stuurt ze BN’ers als pizzabezorgers het land in om tegen betaling voor het goede doel een pizza bij jou thuis te bezorgen. Tim Hofman is de vaste sidekick van Sophie en hij baant zich een weg door de mensenmassa op het plein om het publiek bij de brievenbus te vragen naar hun acties.

Lex Uiting trekt de provincie in. In Lex & de Limbo’s gaat hij op zoek naar typisch Limburgse talenten en probeert daarmee zo veel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Ook zijn Nathan de Vries (BNN/101.TV) en Emma Wortelboer (101.TV) van de partij. Nathan spreekt in de trein met mensen die op weg zijn naar Heerlen om een bezoekje te brengen aan het Glazen Huis. Emma doet het juist andersom, zij brengt ’s nachts bezoekers terug naar huis, het station of de club.

Bron: BNN/Broadcast Magazine

 

Bericht delen