dinsdag 16 januari 2018

BNN en Endemol maken dagelijkse dramaserie

BNN en producent Endemol beginnen na de zomer met de opnames van StartUp, een nieuwe dagelijkse dramaserie over jonge ondernemers die samen in een voorheen leegstaand pand werken en wonen. ‘De serie zit vol passie, ideeën, verschillende levensvisies en de nodige conflicten’, zo meldt BNN.

Momenteel zijn de voorbereidingen in volle gang en wordt er druk gecast. StartUp is vanaf januari 2014 dagelijks te zien om 19.30 uur op Nederland 3. Dat is het huidige slot van DWDD, dat naar Nederland 1 verhuist.

Maarten van Dijk, directeur TV bij BNN: “Het idee van StartUp is helemaal van nu. De serie gaat over jonge ambitieuze mensen die de toekomst in eigen hand nemen en hun passies volgen. Daarbij lopen werk en privé door elkaar: je bent 24/7 ondernemer. Ik hoop dat deze nieuwe dramaserie kijkers niet alleen boeit, maar dat het ze ook inspireert om hun eigen talent te ontwikkelen en zelf misschien zo’n stap te zetten.”

Laurens Drillich, algemeen directeur Endemol Nederland Mediagroep: “We zijn trots op dit project. De inspiratie ligt voor de hand: overal om je heen zie je zzp’ers en jonge ondernemers eigen initiatieven ontplooien en leegstaande kantoorgebouwen betrekken. Een uitkomst, nu het aantal banen terugloopt, korte contracten standaard zijn geworden en een leven lang werken voor dezelfde baas niet meer bestaat. Een boeiende arena voor deze serie!”

Bron: BNN/Broadcast Magazine

Bericht delen