dinsdag 16 januari 2018

BNN blijft op zoek naar nieuw talent

BNN gaat weer op zoek naar nieuw talent. Daarom organiseert de omroep op zaterdag 22 november voor de tweede keer de BNN Talentday. De inschrijving is gestart via www.bnn.nl. Talent kan kiezen uit 7 categorieën: interview talent, presentatie talent, radio talent, humor talent, journalistiek talent, digital en creative design talent en regie/video talent.

BNN meldt hierover het volgende: ‘Of je nu heftruckchauffeur of hersenchirurg bent, BNN-talent heeft niet zoveel te maken met specifieke ervaring, dat heb je of dat heb je niet. Het zit in je DNA. BNN vraagt iedereen die zich geroepen voelt zich de komende dagen aan te melden voor BNN Talentday.

Een selectie mag zich op 22 november van de beste kant komen laten zien bij de BNN Jury. De talentcheck is niet voor uitzending: het gaat puur om de ontmoeting van talentvolle mensen met de BNN-professionals. Mensen voor wie het een droom is om bij BNN aan de slag te kunnen. Na de BNN Talentday wordt bepaald welke deelnemers worden teruggevraagd voor de selectie voor het interne opleidingstraject: BNN University.’

Vorig jaar heeft BNN voor het eerst een BNN Talentday georganiseerd. Deze dag was met 10.000 aanmeldingen, 800 auditanten en 50 geselecteerde talenten een succes. Van die 50 talenten is een aantal nu werkzaam bij BNN University (radio en 101.TV).

Bron: BNN

Bericht delen