woensdag 17 januari 2018

BN'ers onthullen hotspots in Celebrity City Trip

In Celebrity City Trip, vanaf 7 november om 21.30 uur bij RTL 5, reizen elke aflevering twee totaal verschillende BN’ers samen naar elkaars favoriete stad, die ze ook nog eens kennen als hun broekzak.

Hier laten zij de beste hotspots en mooiste plekjes zien, en dat leidt tot interessante gesprekken en verrassende reizen.

In de eerste aflevering bezoeken rapper Boef en chef-kok Robert Kranenborg Marrakesh en Brussel. Voor Boef is de Marokkaanse stad een toevluchtsoord waar hij, zonder herkend te worden, de bloemetjes flink buiten kan zetten. Robert neemt Boef mee op culinaire reis door zijn voormalige woonplaats Brussel.

Andere koppels die elkaar door hun favoriete steden gidsen zijn Rick Brandsteder en Ryanne van Dorst (Kopenhagen en Praag), Victoria Koblenko en Heleen van Royen (Moskou en Porto), Naomi van As en Willie Wartaal (Granada en Albufeira), Mental Theo en Anna Nooshin (Mallorca en Parijs), Rico Verhoeven en Dennis Weening (Rome en Londen), Patty Brard en Dave Roelvink (Ibiza en Rimini).

Celebrity City Trip, vanaf dinsdag 7 november om 21.30 uur, RTL 5.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen