BM Thrilleractie: 2 boeken Xenia Kasper voor 1 stuntprijs
woensdag 13 mei 2020

BM Thrilleractie: 2 boeken Xenia Kasper voor 1 stuntprijs

Misdaadverslaggever Maja van Tijl heeft haar eigen tv-programma. De populaire presentatrice gaat ook zelf achter moordenaars en ontvoerders aan en dat leidt tot spannende en bizarre wendingen in de laatste twee thrillers van Xenia Kasper: Alecto en Nemesis. BM biedt beide boeken aan voor 1 stuntprijs: 10 euro plus verzendkosten.

‘Xenia Kasper heeft met Nemesis een adembenemende thriller geschreven. Het Gooi zal nooit meer hetzelfde zijn!’ Zo tekende Ronald Ockhuysen in Het Parool op. En over Alecto – ondertitel: vergelding is slechts een kwestie van tijd – schreef Ebru Umar in Libelle en Metro een recensie met als strekking: ‘Zorg dat je, als je begint met lezen, alle tijd hebt. Wegleggen is geen optie.’

Xenia Kasper

Xenia Kasper, die de mediawereld vooral kent als de betrokken manager van onder meer Linda de Mol, Yolanthe Cabau, Olcay Gülsen en Ruud de Wild, schreef al zeven spannende thrillers. De laatste twee topthrillers – bijna 800 pagina’s – zijn een verrassend leuk leescadeau voor jezelf, vriend(in) of mediacollega!

Profiteer van deze speciale BM Thrilleractie en ga naar broadcastmagazine.nl/xeniakasper.

Bron: BM
Foto: Roy Beusker

Bericht delen