dinsdag 16 januari 2018

BM-special De Kleurrijke Top 100

Raja Felgata stond in 2009 als columniste op het podium van de Opzij Top 100. Een blik in de zaal en ze realiseerde zich dat een kleurrijke vrouwengeneratie ontbrak. Spontaan ontstond het plan voor een nieuwe lijst. “Let’s do it!” was de reactie van haar man Khalid Ouaziz. Ze voegden de daad bij het woord: einde deze maand rolt de vijfde editie van De Kleurrijke Top 100 van de pers.

Voor Broadcast Magazine reden om daar een vijftien pagina’s tellende special aan te wijden, waarin interviews met onder anderen Diana Matroos, Marcel Gelauff en Sandra Schuurhof. Bovendien geeft Broadcast alvast tien namen prijs in de mediacategorie van de lijst.

Op vrijdag 30 oktober vindt in Pakhuis De Zwijger in Amsterdam een feestelijke bijeenkomst plaats (vanaf 19.00 uur), waar voor de vijfde keer De Kleurrijke Top 100 wordt onthuld, als minimagazine; zie ook www.dekleurrijketop100.nl.
Alles over de achtergronden van dit initiatief is te lezen in Broadcast Magazine 348. Nog geen abonnee? Klik hier en maak gebruik van de speciale aanbieding!

Bron: Broadcast Magazine

Bericht delen