BM 380 met Van Dam en top 25 mediamacht
vrijdag 25 januari 2019

BM 380 met Van Dam en top 25 mediamacht

Broadcast Magazine (BM) 380 bevat onder andere een uitgebreid interview met NPO-bestuurslid Martijn van Dam. De innovatiestimulator binnen de publieke omroep constateert dat “2019 bepalend is voor de komende vijf jaar” en maakt zich enige zorgen over de nabije toekomst. “Zetten we een stap vooruit of gaan we terug in de tijd?”

Verder in het februarinummer een gesprek met Mandy van der Wal over de videostrategie van TMG en in de serie ‘Vakvrouw’ komt Fiona Arens van Omroep MAX aan het woord. BM maakt ook weer de balans op van 2018: enerzijds met de 25 machtigste m/v in de Nederlandse media en anderzijds met elf programmatop tienen over het afgelopen jaar.

Daarnaast is er een nieuwe radiorubriek, De Worsteling, waarin Radio 10 en 100% NL tegenover elkaar worden gezet. Omroepman van 1998 Burny Bos trapt een andere nieuwe serie af en in de vaste testrubriek ditmaal een camera battle tussen de Samsung Galaxy Note 9 en de Huawei Mate 20 Pro. Nog geen abonnee? Schande! Stuur een mail naar jeroen@fcklap.nl en blijf midden in de media!

Bron: BM

Bericht delen