BM 366: Van Erp, Landsmeer en Rense
woensdag 17 januari 2018

BM 366: Van Erp, Landsmeer en Rense

In de 366e editie van BM, die 25 augustus verschijnt, staan onder andere uitgebreide interviews met documentairemaker Michiel van Erp, ondervraagd door Harm Edens, OTP-directeur Arie Landsmeer en radiovakvrouw Lara Rense.

Verder aandacht voor twee jubilea: 25 jaar Wim Pel Productions en 30 jaar Axon. Naar aanleiding van die laatste mijlpaal werd een rondetafelgesprek belegd waar onder meer Giovanni Piccirilli (de nieuwe CTO van RTL), René Delwel (United), Peter Bruggink (NEP), Josbert van Rooijen (Ericsson) en Jan de Vries (FOX Sports) aanschoven. Ook Raymond Lamphen komt aan het woord over Digital Media Centre (DMC), evenals de belichters Jelle Hiemstra en Misha Gort in de serie Van de vloer.

Edwin Valent keek rond in China en leerde wijze lessen van WeChat, in de rubriek Goed Bekeken wordt aandacht besteed aan de talloze filmklassiekers die deze zomer te zien waren en BM was op de set van het nieuwe KRO-NCRV datingprogramma Hotel Romantiek. Nog geen abonnee van BM? Schande! Klik hier en maak dat verzuim onmiddellijk goed.

Bron: BM

Bericht delen