Blue Circle maakt Naked Attraction voor RTL 5
woensdag 19 september 2018

Blue Circle maakt Naked Attraction voor RTL 5

RTL 5 komt naast Adam Zkt Eva met een tweede naakte datingshow, namelijk de Nederlandse versie van de Britse tv-show Naked Attraction van Channel 4. Producent Blue Circle is op zoek naar kandidaten.

Naked Attraction draait om single dames en heren die op zoek zijn naar een partner. Ze worden geconfronteerd met zes compleet naakte mannen of vrouwen, die ze eerst beoordelen op het uiterlijk. Vervolgens mogen de naakte vrijgezellen ook hun stemgeluid laten horen en wat over zichzelf vertellen. Uiteindelijk gaat ook de hoofdpersoon van de zoektocht naakt.

RTL 5 laat in de kandidatenoproep weten: ‘Ben jij het zat om eindeloos te daten en nooit echt tot de kern te komen? In deze nieuwe datingshow geef je je helemaal bloot en ga je op een compleet nieuwe manier op zoek naar jouw ideale match. Ben jij niet bang om alles van jezelf te laten zien en wil je andere vrijgezellen leren kennen die net zo veel lef hebben? Geef je dan op.’

Mensen die meedoen aan het programma krijgen een vergoeding van 250 euro. De tv-makers hopen kandidaten vooral over de streep te krijgen door te zeggen dat dit een ‘once in a liftime experience’ is. De Engelse versie van het programma, dat in 2016 van start ging bij Channel 4, was eerder te zien op RTL 5 en RTL XL.

Bron: BM

Bericht delen