Blue Circle maakt Mijn Zaak Is De Beste voor RTL 4
vrijdag 13 juli 2018

Blue Circle maakt Mijn Zaak Is De Beste voor RTL 4

Welke ondernemer is het klantvriendelijkst, welke zaak scoort hoog op hygiëne en wie beschikt over de meeste kennis van zijn of haar vak? In het nieuwe RTL 4-programma Mijn Zaak Is De Beste van producent Blue Circle beoordelen drie concurrerende ondernemers uit dezelfde branche elkaars zaak op verschillende aspecten.

De eigenaren onderzoeken elkaars zaak van top tot teen en geven een exclusief kijkje achter de schermen. Ook komt er elke week een bekende liefhebber langs die affiniteit heeft met de branche om de zaken te beoordelen met een cijfer. Degene die de beste indruk achterlaat bij zijn concurrenten, en dus de meeste punten krijgt, mag zijn zaak de beste noemen.

Ondernemingen zoals vishandels, sportscholen en musea, passeren de revue. In de eerste aflevering zijn drie hondentrimsalons te zien die kritisch beoordeeld worden. Model en ambassadeur van Hulphond Nederland Kim Kötter komt samen met haar hond Snoet een kijkje nemen en beoordeelt de salons.

In de tweede aflevering beoordelen Jan Keizer en Anny Schilder drie vishandels. Anny werkte zelf voor haar zangcarrière in een viskraam, en kan dus een extra kritische blik op de ondernemingen werpen. Welke zaak kan zijn concurrenten én de bekende liefhebbers ervan overtuigen dat zijn zaak de beste is?

Mijn Zaak Is De Beste is vanaf woensdag 18 juli om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

Bron: RTL Nederland/BM

Bericht delen